Bij Bouwvisie Raadgevende Ingenieurs, een vooraanstaand raadgevend ingenieursbureau voor de bouwsector, hebben we een geweldige job voor een Adviseur Installatietechniek om ons team te versterken.

Over Bouwvisie Raadgevende Ingenieurs:

Bouwvisie Raadgevende Ingenieurs is een onafhankelijk ingenieursbureau en een gerenommeerde speler in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn divers en omvatten vastgoedontwikkelaars, aannemers, installateurs en overheidsinstanties op verschillende niveaus. We werken aan diverse projecten van groot tot klein, waaronder scholen, woongebouwen, kantoorgebouwen, verzorgingstehuizen en grondgebonden woningen. Wat onze opdrachtgevers waarderen, is onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en ons hoog kennisniveau.

De rol:

Als Adviseur Installatietechniek ben jij het centrale aanspreekpunt voor technische vraagstukken van al onze opdrachtgevers. Je onderzoekt de kwaliteit van onze technische dienstverlening en maakt mede de strategie voor de installatietechnische vraagstukken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten met name het ontwerpen van installaties, het maken van principeschema`s, het aansturen van de bim modelleur, het werven van nieuwe relaties en opdrachten, en het initiëren en implementeren van innovatieve technieken, zoals Smart Buildings. Daarbij hou je rekening met energiebesparing, milieuvraagstukken, binnenklimaat en comfort.

Wat wij van jou verwachten:

· Een afgeronde MBO+ of HBO-opleiding in bouwfysica, installatietechniek of vergelijkbaar.
· Ervaring en/of grote interesse in het maken van gebouwsimulaties.
· Sterke communicatieve vaardigheden.
· Een focus op zekerheid.
· Kennis van technisch ontwerpen en concepten, inclusief het maken van principeschema’s en het ontwerpen
van integrale installaties.
· Het vermogen om theoretische kennis om te zetten in praktische toepassingen.
· Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in spreken, lezen als schrijven.

Wat wij bieden:

· Een aantrekkelijk salaris.
· Een 40-urige werkweek.
· 30 vakantiedagen.
· Een goede werksfeer in dynamische bedrijf en een jong team.
· Winstuitkering.
· Een pensioenregeling door de werkgever.
· Beschikking over een laptop en telefoon.
· Doorgroei mogelijkheden.

Solliciteer nu:

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team en bijdragen aan de groei van ons bedrijf? Solliciteer dan nu! We streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren op je sollicitatie. Kom bij ons en maak deel uit van een organisatie die duurzaamheid, energie, veiligheid en comfort hoog in de vlag heeft staan, en waar medewerkers gewaardeerd worden voor hun bijdrage en evenwicht tussen werk en privé.